Betydelsen bakom tatueringen

Har hunnit med att ta min kandidatexamen och där med avslutat mina studier på Mittuniversitetet. Nu väntar en sommar med jobb och lite ledighet innan ett nytt äventyr väntar. 
 

Detta är en examenspresent från pappa. Lite svullen och röd är den men jag är så nöjd med den. Jag har länge velat göra denna tatuering och idag blev det verklighet. Jag vill att tatueringar ska vara personliga, att de ska betyda något för annars ser jag inte något värde i att sätta dem på min kropp. Divas tass var något betydelsefullt, något som ingen annan skulle kunna göra. För det är hennes avtryck. Hope är det många som har gjort och visst kan andra göra en lika dan och det finns säkert andra som har en likadan. Jag kan titta på denna tatuering varje dag, den kan påminna mig om att det finns hopp, om att ångest och annan smärta är övergående. (H)old (O)n (P)ain (E)nds. Det finns också hopp om en ljus framtid, hopp om ett liv utan anorexia och hopp om ett bra liv. När jag tittar på denna tatuering och är frisk vill jag komma ihåg vad jag kämpade. Men också att jag är tacksam över hur stark sjukdomen och den kampen gjorde mig och att den gjort mig till den person jag är. Jag har valt att placera den på vänster handled eftersom det är den hand som det går en ven från ringfingret till hjärtat. Det finns hopp oavsett vad det handlar om!
 

 
Det har hänt en del andra saker sedan sist jag skrev här. Joy har tagit sin sista godkända tävling i rallylydnad fortsättningsklassen. Titeln RLD F! Detta betyder att jag nu har anmält oss till Avanceradklass på U-SM i augusti. Bara att slita med höger handling fram tills dess och hoppas att det går bra. Vi har också fått besked om att vi kommit med på ett MH i juni. Det ska bli så roligt att några månder för sent äntligen få göra ett. 
 
Utöver det har jag tränat några lydnadspass och har kommit fram att det vi framförallt behöver fokusera en massa på är avslut (de blir oftast sne eller sega) och fart i vissa moment. Annars klarar hon mer eller mindre alla moment i klass 2 nu och vi har siktat in oss på en start i slutet på juli om allt går som jag har tänkt.
 
Idag fick jag bärnstenshalsbanden som jag köpt till Joy och Diva. Återstår att se om de fungerar eller inte, värt att ge det ett försök eftersom Diva blir så påverkad av fästingmedel. 
 
På torsdagmorgon åker jag, mamma, Joy och Diva ner till Falkenberg för att hejja fram duktiga lydnadsekipage på SM. Det ska bli så roligt att träffa alla de vänner och hundar man inte träffar mer än någon gång per år. Finns nog inget bättre sätt att spendera en ledig helg innan jobbperioden börjar. 
 

Kommentarer
Postat av: Lena Erikkson

Snygg tatuering och en fin present :)
Kanske syns vi i Falkenberg annars så ha det så bra.. // Lena

2013-06-10 @ 21:07:12
URL: http://www.k9are.webdon.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0