Veckoavslutning

Då har vi avslutat vecka 4 nu med.. Gu vad tiden går fort. Jag tyckte att det nyss var så att jag skrev sammanfattning för vecka 3 :S Idag har jag och brorsan spelat guitar hero och sen har jag bara latat mig och kollat runt lite på olika kurser. Får se vad de blir.

Vecka 3:
Denna vecka har jag och Diva jobbat mycket med vittringen och det har verkligen gått framåt. Hon tar rätt pinne och letar på ett bra sätt utan att stressa. Sen så har jag oxå börjat plocka bort pinnar så det är färre och färre tills det är rätt antal.

Fjärren går frammåt den med. Dock inte lika mycket frammåt som vittringen, men de kommer väl lossna snart i fjärren med.

Kon har jag tränat lite denna vecka med. Det har gått bra och hon tycker att leken är rolig.. Observera att jag kallar det lek, eftersom vi inte har de som ett moment än och jag ställer inte heller nått krav på henne.

Jag hade tänkt träna ett ordentligt pass idag men eftersom det visade sig att det var -20 grader ute idag så skippade vi det. Ska dock försöka komma igen med tränandet till veckan och hoppas att jag är frisk..

Ha en bra söndagkväll.. Elr ja natt blire ju nu;)

Uppdaterat

Nu har jag äntligen uppdaterat sidan om mig så där får ni gärna gå in och läsa nu. Jag ska även inom en snar framtid uppdatera om hundarna med.

Idag har jag tränat lite djur.. Diva fick träna lite kon idag. Det gick ganska bra och framför allt så tyckte hon att det var kul. Sedan gick vi in och tränade lite vittring och de gick även bättre idag. Hon har blive så duktig och tog rätt pinne alla gångerna. De börjar ta sig med andra ord. Tänk vad hon kan när väl matte förklarar så hon förstår.
Fjärren utökade jag idag så vi gjorde 3 förflyttningar innan hon fick godis och det gick bra. Hon har även fått snygg förflyttning från stå till sitt nu. Så skönt att det börjar fungera.

I morgon skulle det bli varmare än idag (-20) så förhoppningsvis så kan jag och Diva träna lite hårdare. Jag skulle gärna träna några pass innan det blir träning för Linda till helgen.

Vill bara tillägga att Timrå IK vann idag mot Linköping och de var sååå skönt med en 3 poängare.

Kort blogg inlägg idag. Sick tur ni har;) 

Favorit i repris

Dagen till ära blev det samma träning som igår. Dvs. fjärr och vittring inne. Jag är fortfarande väldigt förkyld men det går sakta men säkert åt rätt hålle.

Vi har idag -18 grader och soligt och fint. Mamma tog promenad med hundarna i morse medans jag sov, det var verkligen snällt. Nu åter till träningen. Jag började idag med vittringen, struntade att stoppa pinnen i godispåsen utan gnuggade den i handen. Första 2 ggr så var jag lite snabb att klicka då hon var och nosade på rätt pinne. Men 3:e gången så väntade jag lite längre med risk att hon skulle ta upp fel pinne. Hon grep över fel pinne men bytte sedan och tog rätt. Jag körde en 4:e gång och då efter att ha ätit upp alla godisar så tog hon rätt pinne direkt. Så duktig hon är. På bara 2 dagar har vi kommit jättelångt i både fjärren och vittringen. Det betyder såklart inte att det inte kommer bli bakslag och vi måste gå tillbaka, men just nu känns det verkligen bra.

Fjärren gick som sagt smidigt idag och hon står stilla utan att trampa en massa när vi gör förflyttningarna. Jag fick bort det genom att klicka då hon stod prick stilla och eftersom hon är snabbtänkt så fattade hon snabbt att hon skulle stå stilla. Nu ökar jag tiden som hon ska stå och det gör att hon blir stadigare och mer förväntansfull.

Jag har även funderat lite över inkallningen. Det måste vara så att hon inte förstå att det ska gå fort. Hon är så snabbtänkt då de gäller träning så det måste vara något fel som jag gör. Samma gäller rutan, något som jag gör som jag inte gjorde innan jul. Måste nog filma och se hur det ser ut.

Jag har även skicka mail till Heidi Billkvam och hoppas kunna få träna ett pass för henne då vi är nere i Karlstad för SM..

Vad ska mina bloggläsare göra i helgen mån tro då?
Ha de så bra:)


Snöigt värre:D

Här snöar det vill jag lova. Jag har inte vare ut sen i söndags och idag då jag tog ut hundarna för rastning så insåg jag hur mycket snö det har kommit. Det har snöat non-stop i 2 dygn nu.. Om jag skulle gå ut och ställa mig i snön så skulle jag nog ha snö till höften, det är nästan 1 meter snö de..

Dagen till ära mår jag faktiskt bättre:) Efter över 1 veckas sjukdom så känns det skönt att det är på väg åt rätt håll iaf:D

Har tränat hundarna lite idag, det blev inne träning i form av vittringen och fjärren. Började med Diva och vittringen. Första gången så gick det ganska bra, hon nosade och jag klickade då hon nosade på rätt pinne. Andra gången så gick det inte lika bra, hon tog upp fel pinne och då valde jag att visa henne rätt pinne om det var en bra lösning elr inte det vet jag inte. Gjorde det en tredje gång och då ändrade jag lite. Tidigare har jag valt att "gosa" in rätt pinnen i godiset för att det ska få en stark lukt. Men denna gång testade jag att bara gnugga den i händerna och andas på den. Efter att Diva hade ätit upp alla godisar så gick hon rakt till rätt pinne och plockade upp den. Jag vet inte om det bara var en tillfällighet elr om hon förstod. Det får vi ta reda på nästa träningspass..

Tessie fick oxå kör lite vittring, jag lägger dock bara ut pinnarna till henne och godis mellan dom och så får hon nosa lite. För om hon får för sig att pinnarna kan man ta så är hon som en flismaskin.. Hon kan inte låta dom vara.

Sedan fjärren med Diva, det gick ganska bra, måste fortsätta med att stå nära för att hon inte ska flytta sig frammåt. Men hon var riktigt taggad efter att han haft träningsuppehåll då jag vare sjuk. Jag testade göra mer än 1 förflyttning idag, ligg-stå-ligg och första gången såg Diva ut som ett fråge tecken över att behöva gör fler än 1 för att få godisen.. Men andra gången så accepterade hon det och det gick bra:D

Nöjd efter träningen trots att det inte blev någon elitträning idag bland annat pga snön och för min sjuka.. Men nu väntar lite träning i helgen och förhoppningsvis så ska jag bli helt frisk.

Träning för instruktör

Vi i elitgruppen har nu fått en tränare som vi ska få träna för 4 ggr under våren. Jag är så nervös. Tänk om vi inte är tillräckligt dukig? Tänk om vi inte har något att komma med? Att folk ska stå och titta då jag och Diva får hjälp om hur vi ska göra, det är hemskt. Detta är såå mycket hemskare än tävling:S Konstig men helt sant.

Men det ska bli kul att gå kursen och jag hoppas att vi kommer få hjälp och utvecklas. Vi ska få träna för Linda Rabnell som blev 2:a i Bruks SM 2006 och har tävlat många år i elitklass i lydnad.

Jag hoppas att jag är lite piggare i morgon så jag kan åka till klubben och träna lite.. men de återstår att se...

Ha de så bra!

Söndags inlägg

Jag tror alla kan hålla med om att det är vecka 3 nu?
Idag har jag iaf gått en sväng med Diva och sedan tränad vi lite. Vittringen gick ganska bra men jag tvivlar dock på att hon han det och det kommer tvyärr ta långtid som de ser ut nu:/  Jag började träna konskick idag, ställde ut konan och la en snusdosa bakom med korv i. Gick sedan iväg en bit och sa varsågod. Denna lek tyckte verkligen Diva vad kul;) Kommer nog gå ganska fort att lära henne hoppas jag på. Sedan tränade vi lite svängar och stegförflyttningar och det gick ganska bra de med. Hon trängde lite i stegförflyttningar åt höger men de ska nog gå bra..

Vecka 3:
Sammanfattning av veckan träning.
FF har vi jobbat lite på, både frammåt och bakåt har de gått. Mest frammåt då. Vänstersvängarna är vädligt fina nu och hennes arbetande med bakdelen är väldigt fint nu.

Apporteringsdirrigeringen har mest gått bra och det känns vädligt bra. Vi måste fortfarande avståndet att jobba på och gripandet men hon har verkligen förstått höger och vänster.

Fjärren funkar men längre sträckor går inte att ha då förflyttar hon sig framåt. Så jag får nog fortsätta med kortaavstånd för att få rutin.

Rutan fungerade vädligt bra i måndags och i tisdags inte alls. Jag får nog träna några ggr till innan jag vet hur stort problemet är.

Vittringen har gått ganska så bra. Hon har inte förstått att pinnarna har nått med saken att göra egentligen. Men å andra sida har jag fuskat lite  med gripträningen inne så jag får skylla mig själv.

Konträning har vi ju börjat med och det var kul och förhoppningsvis så blir det bra oxå till slut.

Inkallningen har jag tränat lite på och den gick bra i tisdags.  Hoppas med lite jobb att de kommer bli bra.

Nu kan inte min febriga hjärna komma på nå mer att skriva så det får vara nog för idag. Jag tror iaf att jag kommer ha magrutor efter denna hosta så mycket som jag har hostat idag.. Tur de finns possitiva saker med influensan med;)
Go natt bloggläsare.

Blogbreak

Börjar med att berätta lite om veckan. Måndags kväll så var jag på första dansträningen. Denna termin är det streetdance/hiphop som står på schemat. Det var sååå super kul:D  I tisdags var vi och tränade. Det gick inte lika bra som i måndags tyvärr men alla dagar kan inte vara super dagar..

I onsdags reda jag Gauti och tog in honom för skoning då emma jobbade. Senare på dan så fick jag ont i halsen och 4 timmar senare så hade jag feber och ont i huvet med.

Torsdan består av hemma dag och film. Feber och rösten ville defentivt inte de jag ville:S Jag har inte mått så dåligt som jag gjorde den dan i hela mitt liv tror jag. Det brände av smärta i hela kroppen trots värktabletter.. Inte trevligt!

Fredag och simningsdag för hundarna. Tack och lov så kunde mamma ta hundarna och simma med dom. Jag orkade knappt resa mig ur sängen större delen av dan.

Dagen idag har bestått av en massa tittade på tv.. Under mina 3 dar som sjuk har jag sett 24 avsnitt (Säsong 6)av One Tree Hill vilket betyder ca 16 timmar. Läges rapporten idag är ganska hög feber, hosta, ont i halsen och snorig.. Var ut med hundarna efter middan en sväng, hua va de va jobbigt..

Hoppas dock kunna vara piggare i morgon. Måste ut och träna åtminstone Diva lite. Jag kommer antagligen strunta  hur jag mår och träna henne ändå.. Men för mitt bästa bör jag nog vara  lite piggare;)

Jo och nu söker jag jobb.. Så just för tillfället så är jag arbetslös. Jag hoppade av en av kurserna som jag sökt pga diverse anledningar. Men nu hoppas jag få tag på ett jobb... Får se vad som händer;)

Där av blogbreak som har vare sen i måndags. Jag hoppas dock kunna vara piggare och skriva mer till veckan.
Jag hoppas alla som läser min blogg mår bättre än mig.. Kramar på er där ute i bloggvärlden!

Lydnadsträning

Idag tog jag och mamma och for på klubben. Mamma filmade vårt FF, vilket jag kan tillägga så riktgit snyggt bortsett från några små missar (ett snett sättande, hon var för långtfram vid språngmarchen och sen glömde hon bort att vi skulle göra en helt om) men jag är super nöjd med det. Nu när jag räkade upp felen så kändes det verkligen som att de var många, men med tanke på att Diva är en snabb hund så rättar hon till saker ganska fort och det gör att dessa blev ganska små missar ändå.

Rutan gick JÄTTEBRA idag. Hon sprang ut och ställde sig i mitten av rutan med mycke attityd och fart. Sen la jag henne i rutan medans jag gick runt henne och det är ingen som helt problem.

Dirrigerings apporteringen gick verkligen superbra den med. Idag la jag även till apporten i mitten. Hon klarade de galant utan problem så nu är det bara jobba på fart in och avstånd:)

Inkallningen fungerade för engångsskull vädligt bra den med.. La snusdosan bakom med kycklig (MUMS;)) och hon stannade riktigt fint, och la sig med senare..

Vittringen gick bra idag, vi är fortfarande kvar på samma nivå som innan, med godis mellan pinnarna och hon får inte riktigt plocka upp någon pinne än. Risken är att vi får en massa plockande så bara..

Jag känner mig verkligen hoppfull om start i 3:an nu i vår. Det finns så klart mycket kvar att träna innan allt sitter ordentligt men vi är en bra bit på väg nu:D

Söndags inlägg

Dagen började med en super härlig promenad med hundarna, och Diva fick vara lös nästan hela turen. Hon skötte sig super bra då vi mötte både hundar, joggare och gångare. Väldigt nöjda hundar var de då vi kom hem. Sen har jag skrive klart uppsatsen, kommenterat de sista på talet och nu är ÄNTLIGEN kursen slut!!! Nu ska jag bara ha de skönt i kväll och se på film.

Vecka 3
Då har vi den där sammanfattningen för veckans träning då.

FF har gått vädligt mycket frammåt och jag känner att hon mer elr mindre är klar för 3:an program där. Så skönt.
Fjärren har gått bättre denna vecka och jag börjar känna att jag kan lita på henne där.

Inkallningen är inte något att hänga i julgranen alls. Den måste jag ta tag i till veckan.

Vittringen gick bättre än förväntat denna vecka.

Dirrigeringsapporteringen har gått bra och där är det mest rutin och avstånd som måste bli bättre.

Sättande kan hon vädligt bra och där håller jag nu på att varriera mellan olika varrieanter. ¨

Så mycket mer har jag inte att säga. I morgon om vädret håller i sig så hoppas jag att jag och mamma ska kunna åka till klubben och träna lite:D

Ha en trevlig söndakväll allesammans:D

Ny efterrätt

Dagen började med uppstigning 7.00, då tittade Diva med sina trötta ögon och undrade vad i hela friden vi skulle upp å göra den tiden. Anledningen till en tidiga morgonen var att ridning stod på schemat. bara -13 och ganska varmt och skönt vare på turen idag, jag frös inte ens om fötterna :D Jag fick rida Prins dagen till ära och vilken tölt jag fick till, om polisen hade komme så hade vi garanterat fått fortkörningsböter :P

När jag kom hem så kom jag på att jag ställt ut potatismosen från igår på altanen, gick ut och kikade och mycket riktigt där stod den så snällt och väntade på att jag skulle ösa upp den i bytta. Sten hård var den och den hade konstigt nog förvandlats till en efterrätt Potatismousse.. Jag fick allt tina den fina moussen och äta den till lunch;)

Sedan hem för att väcka upp hundar och föräldrar, äta frukost nr 2 och sen börja översätta uppsatsen. Hundarna fick sig en promis på isen och det är verkligen kul att se Diva så glad som när hon får springa lös:D När vi kom hem så började hockeyn Timrå IK vs. HV71 och vem vinner och inte TIMRÅ med 4-2 :D Efter det har jag fortsatt att plugga och nu är hela uppsatsen översatt och nu ska jag nog snart sova.

I morgon har jag allt tänkt åka lite skridor och träna Diva med, för hoppningsvis njuta av en bra film senare:D

Ha de gött:D

Nu har jag hållit mig hela dan:P

Äntligen har jag gett mig själv tillåtelse att skriva bloggen:D

Klev upp 8 åt frukost, skrev inledningen på uppsatsen, gick ut med hundarna (-17) kallt om dom små tassarna. Inte kul. Sen en ridtur med Elin och Prins på bästaste Gunna. Helt underbar häst allstå. VILL HA!!!  Sedan hem och spelade in talet om skoluniformer. Efter det har jag kommenterat andras tal och skrivit slutsats på uppsatsen. NU är det bara översättningen till engelska kvar sen ska den in. Till middag lagade jag hemmagjord potatismos och fyllda frukostkorvar. MUMS.. :D

I helgen ska jag rida (Gauti denna gång) och sen så skriva klart uppsatsen, åka lite skidor med brorsan i morgon hoppas jag och sen på söndag hoppas jag kunna vara helt ledig och vila lite innan mina nya kurser börjar på måndag:)

Oj men titta jag lyckades skriva ett kort inlägg;) Ha en trevlig helg allesammans:D

Kallt

Idag har graderna åter igen krypigt ner mot 20 graders sträcket. Vilket betydde att träningen med elitgruppen vart inställd.  Dagen börjades klockan 10.40 :D Efter att jag hade sovit 14 timmar!!! Sååå utvilad och glad då jag vaknade:)

Sedan har jag gjort klart talet, och insåg att jag måst ha ett annar program att spela in det i :S Så det är bara att göra om. Men sånt är livet.

Sedan har hundarn fått sin efterlängtade promenad med och sedan lite fjärr-träning inne. Det tar sig verkligen med förflyttningar, nu har vi mest problem förlyttningarna från stå till sitt och från stå till ligg.

Efter det så har jag varit och simmat med Linnea. Det blev 40 längder idag, så nu sitter jag i soffan och har nyss ätit mig en apelsin. Just nu mår jag verkligen bra:D

Å vilket givande inlägg, haha.

Men jag får avsluta med en fråga: Vad ska ni bloggläsare göra i helgen?

Kram på er alla

Bilder från dagen
Mamma och jag var ute och gick med hundarna på isen en timme, dom fick springa lösa och var vädligt glada:)

Jag åkte skidor med så jag är har oxå tränat idag:D

Ha de så bra:)


En snabbis;)

Jag tänkte ta lite kort om går dagens träning och om dagen upplägg;)

Igår var jag på klubben och tränade med Sara med Tosse och Lena med Isa.

Jag och Diva böjrade med vittringen. Det gick förvånansvärt bra, hon nosade omkring lite efter godisen först och sen tog hon rätt pinne. Sedan vart det matte fel;) Jag testade en gång till och var överlycklig att hon lyckades ta pinnen första gången, så tänkte detta händer igen. Men icke, hon åt upp godiset och senare började hon plocka pinnar :S Enbart MITT fel där. Men då vet jag iaf att hon har något kvar sen vi tränade vittringen då hon var liten, väldigt skönt:D

Sedan gick vi vidare med Fria följet. OJ OJ OJ vad jag är nöjd.  Hon gick superfint tycker jag, en miss då hon hamnade på fel sida om mig. Men annars, sakta marchen gick kalas, språng marchen gick över förväntan. Vänstersvängarna har vi fått till SKIT snyggt :D Oj vad ska jag säga med? Helt preseterade helt enkelt nästan på topp:D

Rutan gick vi tillbaka till kortare avstånd. Det fungerade gensat mycket bättre, tränade med läggade in rutan igår och det fungerade bra.

Sen apporteringsdirrigeringen fungerade utmärkt bortsett från  mitt ögonmått :P Men föstår höger och vänster bra nu, det är bara att fortsätta jobba med större avstånd, och lite annat små fix som fart, gripande osv.

Fjärren fick jag lite hjälp av Sara för att se hur hon flyttar sig, det gick ganska bra. Måste dock träna på att få ut avståndet till henne, nu står vi nos-mot-nos. Men de kommer iom att hon blir säkrare på förflyttningarn.

Idag då, vi har -13 grader och det är stårlande sol:D Så när mamma kommer hem vid 2 ska vi ta oss en promis på isen. Jag ska åka skridor och hundarna får springa lös.

Egentligen ska jag skriva uppsats nu, men det går inte så bra. Kan man få skrivkramp i hjärnan? Isf har jag fått det. Jag förstår inte att dte ska vara så svårt.  Om jag skulle skynda mig att skriva färdigt den så skulle jag ha en massa ledig tid. Men gör jag det? Nä! Så nu är det nog dax för en skärpning i lådan. Om jag ska få göra nått annat än plugga i helgen;)

Oj vilket långt inlägg:P But now back to the essay;) Have a nice day:)

Sammanfattning av veckan som varit

Jag tänkte göra som vana att varje söndag lägga upp en sammanfattning av min och Divas träning. 

Vecka 1
Sittande i grupp: Diva sitter utan problem 3 minuter i gruppen, önskvärt vore ett mer aktivit sittade. Fortsätta träna både längre tid, sträcka och störning.

Plattsliggning: Har inte tränat denna vecka. Sist låg hon dock bra i 3 minuter utan nosning. Det som måste tränas se ovan i platssittningen.

Fritt följ: Hon har fått till riktigt fina vänster svängar, tränade mycket på svänger och possition denna vecka.  Gick superbra. Det som måste tränas mera är uthållighet och possitionsarbete under längre sträckor.

Sättade under gång: Detta momentet har gått väldigt bra denna veckan. Måste dock träna mer på att hon ska sitta kvar då jag går runt henne för att få ett stabilt sittande.

Inkallning med ställande och läggande: Detta moment gick inte alls bra denna vecka. Hon vill inte ställa sig och läggadet är segt och hon tar många steg. Detta måste vi försöka lista ut något sätt att träna för bättre resultat. Måste även träna mer släta inkallningar för att få farten i henne.

Rutan: Det har inte gått super bra med rutan denna veckan. Hon slarvade i utskicket och det gör att hon stannar efter halva sträckan och väntar på att bollen ska komma. Måste alltså börja om igen på kortavstånd och vara noga med placerningarna i rutan. Annars är farten god ut.

Dirrigerings apporteringen har jag tränat lite denna vecka. Hon är verkligen duktig då det gäller höger och vänster. Gripandet vid apporterna måste vi dock jobba lite mer på, lite slamsigt men de blir nog bra om jag tränar mer med brukaran. Då förväntar hon sig inte att det ska vara apporter där och tar det mycket lugnare.

Fjärren har gått lite sisodär denna veckan. Hon har riktigt snygga förflyttningar mellan ligg-stå-ligg, ligg- sitt och ibland sitt-stå. Men vi måste jobba mer på att hon ska vara stabil och behålla possitionen.

Det som jag har lite dåligt samvete över är vittringen. Jag har inte börjat med den ordentligt och det är hemskt lat av mig.. Hon får förvisso hålla vittringspinnen inne för att hon ska lära sig att inte tugga men själv vittringsdelen har vi inte kommit långt på... Kanske blir vecka 3:s projekt elr?


Den stora tränar dagen:)

Minusgraderna har ÄNTLIGEN gått ner till en temperatur då det till och med går att vistas utomhus utan vanar och hundtassarna behöver inte längre frysa så förfärligt. Dvs det är -6 grader ute, vilket betyder TRÄNING :D Pluggade lite på morgonen och sen gick jag en sväng med hundarna innan träningen.

Diva var taggad som vanligt, men inte över taggad vilket verkligen var skönt:)

Sedan testade vi fjärren, det gick väldigt bra faktiskt. Måste jobba lite mer på stadga men annars börjar de se ljust ut :D Hon har fått riktigt fina förflyttningar mellan sitt-stå och ligg-stå-ligg... Nöjd matten på den punkten:D

Rutan var lite av en besvikelse. Innan jul då vi tränade den klarade hon galant 30 m avstånd och fin tvärnit i rutan. Idag sprang hon bara ut 10 m och stannade med nosen mot rutan och väntade på att bollen skulle komma. Det är allstå bara att gå tillbaka till grundträningen igen. Men som tur är så vet jag att hon kan det och kommer kunna det igen om hon bara får lite upp frächning;)

Inkallningen fungerade inte alls idag, långa stopp sträckor innan hon väl stannade, jag vet inte hur jag ska göra med det momentet. Visst hon har förvisso dåliga armbågar, men det känns inte så motiverande att träna på något som är halv bra och med tanke på att vårt resultat inte blir bättre.. Måste nog fundera på det momentet lite...

Jo, jag har lärt Diva gå mellan mina ben. Kom på att det kunde vara bra komplement till lydnads pos. fot. Då får hon jobba rakare med kroppen och svägarna blir lite annorlunda med. Hon tycker hur som helst att det är kul och de ä ju huvesaken.

Jag testade även mina längdskidor idag, jag kan säga att jag trodde min kondisa var mycket bättre än den va:S  Får man inte bara bra kondition av att önska sig det elr helt enkelt genom att titta på sport? Det har jag alltid trott;) Nä men skämt å sido, de var verkligen roligt att åka skidor igen, i morgon är det tänkt att jag ska ta en ordetligtur och motions åka. Får se om jag lever efter de;)

Ha de gött allesamman:D 


Bloggberoende?

När det börjar kännas länge sen jag sist uppdaterade och det visar sig att det var i tisdags kväll behöver man då söka hjälp för bloggberoende?

Blogginlägget kanske får handla om beroenden idag... Hmm, jag är beroende av; datorn måste jag nog tyvärr säga, telefonen (fast inte lika mycket längre), lyspyl (håller på att sluta med det nu..), bloggen uppernbarligen, musik som alla andra i min ålder, och sist men inte minst hundarna:D

Skulle ju iofs kunna sluta med dessa saker, utan större abstinensbesvär ( vilket kanske inte tyder på någo större beroende utan snarare vanor?)  men då de finns runt om kring en, så då används det jämt. Men tänkt ändå om man skulle flytta från all teknologi och bara leva enkelt och helt tyst utan vare sig bildar, telefoner och allt annat som stör. Gu VA SKÖNT de skulle vara..

Vad är ni bloggläsare beroende av? Vilket hemskt ord föresten: beroende.

Jag gjorde föresten en upptäckt igår då jag var ute med hundarna. Då det är kallt så drar dom lixom ihop tassarna så utan dom går på blir mindre yta att gå på.. Jag kanske är väligt sen med att komma på det, men hur som helst så såg jag det igår:)

Detta var egentligen inte vad jag hade tänkt skiva i inlägget.. Iofs är det kanske mer intressant än att läsa om mitt liv :P

Ha de gött:)

20 år varken mer elr mindre

Så var det roliga slut. Tårtan med chokladmouse (stavas det så?) och blåbärsgrädde är äten och paketen öppnade. I år fick jag en extern hårddisk, en trisslott, Avril Lavignes parfym Black Star, 2 böcker (Hundmassage och fysikträning för hund) och det bästa av allt: Resan till Karlstad och Lydnads SM :D

Det sista jag hoppas på är en vinst av Junior Kronorna i bronsmatchen ikväll.

I morgon ska jag förhoppninsvis ta min premiär tur på längdskidor med pappa:) och till helgen spelar brorsan fotbollscup så då ska jag förhoppningsvis titta lite på den med:)

Vad gör ni nu när ni är lediga?Om ni är lediga;)


Litet inlägg

Kom på en sak!

Jag var in och kollade på Shu:s hemsida nu, jag och Diva vart delad 12:a i årets upplaga av Årets lydnadsungdom! Inte så där jättebra resultat men jag är nöjd ändå:) Gemförde dock med förra årets och då fick vi hop 522p och iår 522.5p så de var inte så illa ändå.. Fast konkurensen var högre detta år..

Ville bara säga de :)

Tar det aldrig slut?

Gårdagen promenerade jag hundarna med mamma, mormor och morfar som sällskap. Trevligt värre:D Natten tillbringade fram för tv och J-VM mellan 03.00 och 05.30... Tragiskt nog så förlorade Sverige mot USA med 5-2.. Sen vare bara kliva upp vid 10 för att åka till stallet och rida Emmas bruna springare:) Hem å äta lunch och sen iväg och promenera båda hundarna.. Och vad tror ni det har börja göra då? Jo snöa så klart. Hur mycket snö hade de tänkt komma här igentligen? Snålblåst och -12... Inte spreciellt trevlig promenad vill jag lova:S

Nu är jag hemma igen och ska skiva klart analysen på The Namesake.. Det var faktiskt en bra bok, rekommenderar er andra att läsa den om ni behöver en bok att läsa:)


Senare ikväll ska jag städa, ska fira födelsedag i morgon... 

Ha de så bra så kommer en uppdateringe i morgon kanske;)

 


Lite av varje

Gårdagen/natten var bra:) Yrseln försvann och jag hade superkul med Linda och gänget. Jag lovade att jag skulle lägga upp några bilder från kvällen så de får bli 2 på raketer som jag knäppte. Tänkte skona er från mina egonbilder;)

Dagen har tillbringats med hundpromenad och så hade jag tänkt träna Diva efter den. Men jag började med att köra en dirrigeringsapportering men hon var alldeles galen. Hon morrade på konorna och var ut på ängen som ett skott och sprang/simmade/hoppade som ett rådjur. Bara konstatera att det bara skulle bli fel om jag tränade något idag. Så nya tag imorgon och förhoppninvis bättre lycka då.

Sedan har jag pluggat lite och nu ska jag ta och beställa några filmer. Bara å börja räkan ner nu... 11 dagar kvar på engelskakursen nu:)

Tittade lite på SM sidan nyss, å vad jag längtar dit. Borde fokusera på annat men kan inte låta bli att längt vädligt mycket tills dess!


RSS 2.0