Sammanfattning av sommaren

Här har det inte hänt så mycket på slutet. Mycket jobb och lite hundträning har det blivit under juli. Ska försöka sammanfatta det som hänt lite kort. I början av juli åkte jag ner till Göteborg och hälsade på Daniella en sväng, vi gick på stan, besökte slottsskogen, latade oss, åt pannkakor till frukost och hade det så bra som man kan ha det på sommaren. 
 
 
 
I slutet på juli debuterade jag och Joy i lkl 2 men en fantastisk känsla men tyvärr hamnade hon utanför rutan med 3 tassar vilket gav oss en nolla och därmed missade vi första priset. Samma kväll drabbades Joy av en ögoninflammation och har fått gå på kortison i 14 dagar vilket gjorde att vi fick stryka oss från U-SM. Diva däremot fick starta och hon gjorde en riktigt bra runda, även om vi missade på några skyltar. Hon hade en dag då hon satt ner rumpan väldigt fort och rättade in sig efter mig sedan, vilket ger -10 poäng för fel utfört moment. Men i övrigt var hon samlad och jag är väldigt nöjd med henne. Inga utsvävningar och alla hoppen klarade hon galant utan att skruva upp sig. 
 

Fina Diva med silvermedaljen och de fina priserna. 
 
På vägen hem från Stockholm passade vi på att stanna hos Sofie och hennes killar ett par dagar. Vi spenderade så mycket av vår tid utomhus och hann med både det ena och det andra. Väldigt mysigt och roligt att ses igen!
 
 
 
Myskväll hos Sofie med kladdkaka, hallon, glass, te och en film. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela, Zeb, Indy

Duktiga Diva! =)

2013-08-09 @ 09:29:25
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com
Postat av: Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Oj, vilka fina priser! Jättefin rosett och supersnygg medalj. Kul med en stor pokal med :D

2013-08-09 @ 20:03:44
URL: http://tomik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0