Höns kan verkligen ta på krafterna!

 
 


Detta är våra grannar. Höns och kaniner dominerar på detta ställe. Diva tycker att det är lite jobbigt och den första dagen flippade hon ur så fort hon såg båda delarna. Men det tar sig, nu kan vi gå förbi dem utan att hon blir förstelnad eller vill "leka" (läs: jaga och äta upp) med dem. Idag har vi gått förbi dem ett flertal gånger och Diva har till och med fått legat platsliggning bredvid dem. Gick kanon bra! Förutom det har vi hunnit med lite apportering för att ladda ur batterierna lite. 
 
 
Det lilla huset är städat och hundarna ligger trötta i vardagsrummet och sover. Eftermiddagen kommer spenderas med skolboken i soffan och sedan lite välbehövlig massage för hundarna innan vi ska mysa till det framför tv och ladda inför i morgon. 
 
Ha en trevlig helg allesammans!

Kommentarer
Postat av: Malin & Dima

Ni bor verkligen fint!! Ser jättehärligt ut =)

Snacka om störning med alla djur runtomkring!!

Trevlig helg till er!!

Kramar Malin & Dima

2012-09-15 @ 14:53:03
URL: http://wdima.blogg.se
Postat av: Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva

Oj, vilka jävliga grannar. Mina hundar skulle också bli tokiga. Kaninerna skulle ligga illa till...

2012-09-15 @ 18:46:47
URL: http://tomik.se
Postat av: Sara, Tosse och Vittra

Jag var en såndär jävlig granne när jag växte upp =) Det var katter, kaniner, höns, ankor, marsvin m.m. Så Tosse är van, bryr sig bara om de spinger från honom. Vittra däremot!!! Änder är det bästa som finns, då blir hon plötsligt döv och förstår ingenting!! Vi behöver träna "inte röra fågeln" =/

2012-09-16 @ 13:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0