Feeling a moment


Diezel
Förmiddagens tråkiga föreläsning och regn byttes mot brukshundsklubb med Sofie och hennes grabbar med sol på eftermiddagen. Hos Diva ligger nu fokuser på fot på höger sida (work) och konskick för att vi ska kunna ta oss an nästa klass i rallyn. Mycket jobb måste läggas ner för att få till en bra fotposition men det är riktigt roligt att ha en utmaning att jobba med. 
 

Diezel

Joy jobbar vi mycket med stadga, väldigt jobbigt tyckte hon att det är då hon helst vill springa heeela tiden. Men hon svarar mycket fint på bland annat tandvisningsituationen men även att gå förbi Sofie när hon bara stod stilla.  Måste bara komma fram till hur jag ska lugna ner henne lite innan vi ska träna, nu bubblar energin över lite, mycket på grund av att hon är så understimulerad av sin inflamation i tassen. Så jag hoppas det ger med sig lite då hon kan få möjlighet att få ut lite energi. Men så kul vi har, det spritter i kroppen på henne och lyser i hennes ögon, och det är det som räknas!


Elvin

Hundarna skötte sig riktigt fint alla 4:a och en mycket bättre träning kan vi nog inte ha haft. Nu är siktet inställt (slutmålet lika så) så nu är det bara att träna hårt!!


Sofie & Elvin

Tack för en bra eftermiddag och bra hjälp Sofie, bör göras om snaaart igen!

Kommentarer
Postat av: sofie

Tack själv!! JA, det gör vi! :D

2012-09-17 @ 20:02:35
URL: http://www.sofiegustafsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0