Bearbetning

Tack alla fina människor som har skrivit både här och på facebook. Blödig som jag är så trillade några tårar ner för kinderna vid varje kommentar jag läste. Jag blir så glad över allt det fina ni har att skriva och alla lyck-önskningar och hållna tår och tummar.

Det var några dagar sedan jag fick beskedet och det börjar så sakta sjunka in. Några jobbiga dagar vart det men nu känns det ganska bra igen. Vi ska ringa till Strömsholm och be dem titta på bilderna och få ett utlåtande av dem. Vi slutade ge Diva smärtstillande igårkväll och hon haltar ingenting, samt att ja har stretchat hennes och hennes framben verkar inte göra ont längre.

Idag har jag gjort ren alla koner, apporter och plockat ihop alla andra lydnadsgrejer som jag har och stoppat undan dom i förådet. Känns faktiskt inte så ledsamt som jag trodde det skulle göra, kanske för att jag vet att dom kommer komma till använing i framtiden :) Diva och jag håller som bäst på att lära oss post-it-lappar som nostarget för att hon sedan ska kunna stänga lådorna i köket. Jag tänkte jag skulle lära henne att ta av mig strumporna med samt städa upp sina grejer ordentligt. Får väl se hur det går ;)

Annars sker det inte så mycket här hemma, idag fick Tessie följa med på sökträning och som vanligt uppskattar tanten allt som innebär skog och människor med godis ;) Efter att ha fått 2 figgar med retning eftersom hon inte förstod vad hon skulle göra först så letade hon dom 2 återstående väldigt fint =D

Vi fick säga ifrån oss kursen för Lillemor som vi kommit med på men jag kommer gå som åskådare och hoppas kunna lära mig massor =D Så mycket kommer jag nog inte skriva här framöver, tänkte dock försöka slänga in lite filmer från vår vardagsträning lite längre fram.

Kommentarer
Postat av: Tina/Rosso

kramizzar från farsan med matte <3

2011-09-04 @ 21:51:38
URL: http://www.nellierosso.dinstudio.se
Postat av: Hanna

Va duktig Tessi var idag, en riktig sökpingla:) Hoppas Diva mår bättre! Vad hette kenneln?

2011-09-04 @ 22:28:52
URL: http://hannashundar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0