Vovven min <3

Måste vara lite partisk och säga att jag har världens bästa hund =D På dagens träningpass var hon bara så bra. Har nog aldrig haft en sån här nivå på henne, inte igenom ett helt program. FF var fint, jag ska bara belöna upp lite svängar och sen så är jag supernöjd. Sättandet kändes fint. Inkallningen var i den nivå som jag förväntar mig av henne. Och rutan den gick verkligen bra idag =D Fin fart ut, bra placering i rutan och fin fart in på inkallningen =D Apporteringar går bra, lite fiffel har hon för sig vid gripandena men helt okej i övrigt. Vittringen gick fin fint och hon smakade inte på en enda pinne utan tog rätt pinne direkt och tuggade nästa inget alls på tillbaka vägen!

Fjärren däremot tyckte hon att hon kunde fixa helt själv för hon vet vilka skiften som ska vara med =P Så där fick vi träna lite stabilitet för att hon inte ska tröttna och byta i förväg.

Så för att avsluta det här korta inlägget så kan jag säga att jag är sjuktnöjd med Diva idag. Jag hade ett leende på läpparna efter träningen och hela vägen hem. Det känns så jäkla bra!! Hon gjorde en superfin träning och hon hade bra med energi hela vägen och sparade inte på krutet för 5 öre. Så formen är det inge fel på vill jag lova. Sen så kan fortfarande allting hända på tävling.


Kommentarer
Postat av: Tina/Rosso

Låter kanon. Verkar som ni har fått till formen perfekt. Gött :))

2011-08-01 @ 23:21:14
URL: http://www.nellierosso.dinstudio.se
Postat av: Sofie

duktiga!! roligt att ses ikväll!:)

2011-08-01 @ 23:47:24
URL: http://www.sofiegustafsson.se
Postat av: Linnea

Ja det kommer nog gå kanon för er i helgen, hon är verkligen i topptrimm!

2011-08-03 @ 20:53:46
URL: http://kelpieliv.blogg.se/
Postat av: Ingela, Zeb, Indy

Vad roligt!! =)

2011-08-04 @ 10:38:53
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0