Lilla Diva

Igår genomfördes alltså Divas 3:e operation. Hon har sedan tidigare gjort en operation i vänster framben och ett i höger, och igår var det alltså dags igen. Vänster framben var det som stod på tur igen. En veterinär från Strömsholm (Ole Frykman) kom upp till veterinärhuset och gjorde operationen. Vi lämnade in henne 07.30 och fick hämta henne igen 16.00. Operationen gick bra men hon haltar mycket och resultatet av operationen kan dröja upp till 3 månader. Nu ska hon hållas i stillhet i 2 veckor och en gång i veckan i 4:a veckor kommer vi åka in till veterinär för att dom ska ge henne sprutor för att stimulera leden och ledvätskan. Hon måste nu äta 11 värktabletter om dagen i 2 dagar och sen minskar vi ner dem något. Nu väntar en låååång rehabilitering och mycket korta korta promenader och förhoppningsvis så blir hon hel igen och kan springa i skogen som en "vardagshund".

Tänk om hunden kunde bli värd att man lägger ut på dom ;) Diva skulle vara rena guldgruvan då gårdagens operation inte var billig precis nästan 17900 kronor.

Tessie tycker det är jättekonstigt att Diva är så stilla och inte tassar omkring som vanligt, så hon har tagit den rollen istället. Hämtar grejer, vankar omkring, kommer rännandes så fort man sätter sig ner, måste ligga nära Diva så fort vi är i samma rum. Goa vovven =D




Kommentarer
Postat av: Tina/Rosso

Älskade Diva.. Krya på dig och vi håller allt för detta är en lyckad operation <3

Gulliga Tessie... klart att du undrar varför yrvädret är så stilla

Kram till er alla från Divas pappa med matte

2011-09-23 @ 21:20:28
URL: http://www.nellierosso.dinstudio.se
Postat av: Sofie

fina Diva. tummarna hålls hårt!<3

2011-09-23 @ 22:38:03
URL: http://www.sofiegustafsson.se
Postat av: Inger, Zoya & Zamba

Hoppas nu att allt går bra Cissi!

Tänk om man kunde sälja sina hundarna som guldtackor - oj vad rik man skulle bli. Fast vad gör man inte för sina bästa kompisar.

Kramar från oss

2011-09-24 @ 12:06:48
Postat av: Ingela, Zeb, Indy

Finaste lilla Diva! Vi håller tummar och tassar så hårt att du blir bra igen!!!

2011-09-27 @ 13:35:20
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0