10. En bild på din favoritplats.


Å ni hundmänniskor kan ju gissa vad detta är. Självklart är det brukshundsklubben. Nu är det ju så att jag har flera favoritplatser. Klubben är en, sen i stugan i fjällen är en annan, klipporna ute på södra ön och många fler. Anledningen till att ja valde brukshundklubben är för att det passade så bra in på min dag idag.

Uppstigning halv 8 för att bege mig iväg på en lydnadskurs för Frida Binnette som åhörare. Mitt på dagen åkte jag en snabbis till travet för att kolla på Mirre och hennes ponny Polentas årsdebut och det gick väldigt bra må ja säga. De började året med att leda igenom hela loppet fram till upploppet där hon blev omsprungen av en annan, men slutade 2:a och kom tillbaka mycket hårt på slutet :) Mycket roligt må ja säga! Efter att loppet var slut så vad det raka spåret till en annan brukshundklubb för att köra igenom Diva en snabbis som förövrigt gick mycker bra må jag säga =D

Efter träningspasset fick det bli en hambugare i bilen påväg tillbaka till lydnadskursen för att deras eftermiddagspass. Från kursen fick jag med mig en massa ny inspiration. Bland annat ett nytt sätt att träna in vittringen som jag ska testa på Diva. Nu har Diva varit sååå "duktig" å lärt sig att leta efter godis pinnen och förstår inte alls när jag byter till min doft. Så nu har vi börjat träna med tändstickor ;) Ska bli ytterst spännande å se om denna metod fungerar :)

Nu är både jag och hunden utslagen så det blir till att sova snart. Hoppas alla ni oxå har haft en bra helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0