1:a advent

Dagen börjades med en hundpromis i det kalla men soliga vintervädret. En härlig promenad och hundarna var lika glad som vanligt, dock har vi STORA tass problem just nu. Med jämna mellan rum så måste hundarna stanna för att bita bort isklumpar i tassarna :/

Dagen fortsatte med en tur till Nea och lite puss på ett stycke häst. Konstigt nog så kommer hästabstinensen alltid tillbaka. Jag trodde jag har lyckats blivit av med den. Eftersom Divas träning har gått bra och en massa i skolan så trodde jag att hästintresset hade svalant men icke. Linnéa skulle iaf ut med Brynjar och dra pulkan som hon har efter honom så jag följde med och gick. Det var en väldigt härligt att äntligen få se Nea igen efter på tok för mkt skolarbete och annat att göra under en lång tid.

När ja kom hem från Nea så hade mamma bakat lussebullar =) Det börjar närma sig jul. Det är ungefär 1 månad kvar tills jag fyller 21. och för att citera lillebror "9 år kvar tills ja fyller 30". 9 ÅR!!!!

Mycket hundträning har det dock inte blivit av. Kyla och blåst har ställt till det. Ska försöka slipa lite detaljer inne den närmaste tiden så kanske det blir nått vettigt av denna vinter med ;)

Hoppas alla har haft en trevlig helg =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klipp håret mellan trampdynorna samt runt tassarna för att skippa snöproblemet.:)

2010-11-30 @ 15:45:42
Postat av: Emblem

Jag har en award åt dig! :)

http://emblems.blogg.se/2010/december/beauliful-blogger.html

2010-12-01 @ 10:20:21
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Sv: Ja verkligen! Jag med :)

2010-12-04 @ 23:41:16
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Hanna

9 år kvar? Ska det vara KORT tid det eller?! :) Vet du hur många år jag har kvar? Vavava? :)

2010-12-09 @ 15:25:54
URL: http://www.beardisar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0