Summering av 2010

Om jag tittar tillbaka på året och bortser från alla tävlingsresultat så har året varit ganska bra. Det har förvisso varit ett tugnt år träningsmässigt oxå men vi har lärt oss en massa och vi har blivit bättre :)

Inspirationen har varit högre än tidigare år och stundvis även helt borttappad.

Speciella händelser under året har varit:

- Träningstillfällena för instruktör då jag har lärt mig en massa om både träning, hur Diva fungerar som hund samt att vårt sammarbete har blivit bättre.

- Lydnads SM i Karlstad var ännu en speciell och händelserik helg :)  Träffade mkt trevliga människor och fick se väldans bra lydnadsekipage.

- U-SM i Stockholm blev ett fiasko resultat mässigt men upplevelsen att stå på pallen ytterliggare en gång var vädligt härlig.

Men bäst av allt under detta år är att Diva fortfarande är hel :) Hon kommer i mars att fylla 4:a år och hon har inte haft några större problem sen operationerna i november och december 2007. Är så oändligt tacksam över det.

Det är kanske på sin plats att tala om vad våra mål under 2011 är:

- Lyckas få vårt första pris i lk III som vi slitit för nu i ett år.

- Förhoppsningvis start i eliten.

- Starta vårt 3:e U-SM om det blir något. För att sätta upp ett högt mål så säger ja att jag hoppas på start i eliten då.

- Gå anlagstestet i viltspår med Diva.

För att avsluta inlägget så tänkte jag lägga upp några bilder från våran träning igår. Hanna hade med sig sin fin fina kamera och knäppte en massa bilder. Det finns fler bilder på oss under Annan ras! på Hannas blogg om ni är intresserade. De första 2 bilderna är på den snart 9 åriga tanten Tessie och de 2 längst ner är Diva :)









Vi önskar alla ett gott nytt år och ser fram emot ett nytt år med nya utmaningar, möjligheter och framgångar :)


Kommentarer
Postat av: Ingela, Zeb, Indy

Gott nytt år!! =)

2011-01-01 @ 16:06:35
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0