Möte och lite träning

Igår var det möte på klubben och jag tänkte passa på att träna lite med Diva innan, påväg till klubben börjar det så klart att SPÖregna. Jag gav dock inte upp och struntade i träningen utan tränade iaf, det vart blött, lite kallt och Diva tyckte att det var ganska uppfriskande. Jag har tagit ett litet steg bort från lydnaden för att jag känner att jag inte rikigt har motivationen just nu, den har nog mer eller mindre saknats hela sommaren förutom efter SM:et i Karlstad då ;) Hur som helst jag har fått för mig att börja träna engagemangsövningar med Diva igen och tyckte att det var ett ypperligt tillfälle igår att göra detta. Hon bjöd faktiskt på en hel del igår :D Sedan gjorde vi några släta inkallningar och det fick vara nog för igår. På mötet bestämde vi att vi ska fortsätta med träningar varje vecka och sen ha träningstävlingar 1 gång i månan där vi kan träna uthållighet osv. Vi ska även försöka få tag i någon instruktör som kan ha oss en gång i månaden. Vilken vet vi dock inte än.

Idag var jag oxå på klubben, bland annat för att lämna ut startpistolen för plattsliggningen med skott. Jag passade då på att ta med Diva och även idag träna lite engagemangsövningar. Hon bjöd på ännu mer idag; snurra runt åt båda hållen, backa, sitta fint, 8:an och hakan i marken, till skillnad mot för gårdagens sitt-ligg och stå. Vi tränade även lite gripande med träapporten och det var verkligen snyggt idag, det var väldigt länge sen jag såg så snygga gripanden av henne. Vi tränade även svängar och position i språngmarch idag, och det gick förvånansvärt bra :D Så vi kommer kanske lyckas vi med så småning om.

Idag har jag även varit och köpt en digitalkamera och en hårtork samt bokat tågbiljetten till helgen då det bär av till lägenheten.

En bild av Jessica från i vintras.

Hoppas alla har det bra nu när det börjar närma sig hösten :)

Inläggets citat: "Each morning you choose to move forward or simply give up." ~Lucas Scott from One Tree Hill

Kommentarer
Postat av: Hanna

Synd att jag missade både träning och möte. Jag är fortfarande jättesjuk så det blir säkert ingen tävling för mig på lördag :(

2010-08-26 @ 15:27:40
URL: http://www.beardisar.se
Postat av: Malin

Såklart att ni kommer att lyckas!! Ni har väl redan lyckats med en hel massa saker!



Sv: Ja en mycket träningar är det just nu, men det är roligt! Kan däremot inte skryta med att jag hinner med så himla mycket träning själv :( Blir bara ett par gånger i veckan.



Kramar Malin & Dima

2010-08-26 @ 22:34:37
URL: http://wdima.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Var med och tävla om ett fint namnsmycke! :)

http://loon.blogg.se/2010/august/tavla-vinn-ett-namnsmycke.html

2010-08-27 @ 13:01:34
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Ingela, Zeb, Indy

Hoppas du kommer att trivas i nya lägenheten!

2010-08-27 @ 18:01:09
URL: http://www.etthundliv.wordpress.com
Postat av: Tina/Rosso

Önskar dig också en skön höst och att du ska trivas i din nya lägenhet.

Engagemangsövningar är jättebra att bryta med, hundarna tycker det är superkul.

2010-08-28 @ 11:02:14
URL: http://www.nellierosso.dinstudio.se
Postat av: EmbLeM

Sv: Hehe ja jag och min cykel lever livet i leksand ;)

2010-08-29 @ 12:49:51
URL: http://emblems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0